Ideasta valmiiksi tuotteeksi!

Esitteet ja julisteet kaikkiin tarpeisiin Tampereelta

Pirkan Painotuotteelta saat laadukkaat flyerit, tarrat ja julisteet suunnittelusta lopputuotteeksi asti

Palveluihimme kuuluu mainostuotteiden suunnittelu- ja painopalvelut. Toteutamme painotuotteet joko asiakkaan valmiista materiaalista tai tarvittaessa teemme myös suunnittelutyön yhdessä asiakkaan kanssa ideoiden. Pitkän asiantuntemuksemme pohjalta voimme tarjota runsaasta materiaalivalikoiman joukosta tarkoitukseen sopivat paperilaadut. Voimme tehdä myös projektikohtaisia materiaalihankintoja alihankkijoidemme kautta. Painopalveluihimme kuuluu sekä offset- että digipaino.

Painotuotteet:

Mainoskirjeet

Painamme myös mainoskirjeet suoramainontaa. Mainoskirjeiden osalta voimme toteuttaa koko paketin suunnittelusta lähtien. Painamme myös valmiin aineiston mainoskirjeitä. Mainoskirjeet voidaan toteuttaa pakettiratkaisuna, johon kuuluu sekä mainoksen että kirjekuoren suunnittelu ja toteutus lähetysvalmiiksi tuotteeksi asti.

Pirkan Painotuote suunnittelee myös

Valmiit aineistot voi toimittaa meille sähköpostilla ja me toimitamme valmiin tuotteen asiakkaalle nopealla aikataululla. Suunnittelutöissä teemme ensin vedoksen asiakkaan toiveiden pohjalta, kun asiakas on hyväksynyt tuotteen, aloitan painotyön. Asiakas saa tuotteen aina käyttövalmiina, esimerkiksi esitteet valmiiksi taitettuina.

Ota yhteyttä!