Ideasta valmiiksi tuotteeksi!

Käyntikortit ja kutsukortit suunnittelusta toteutukseen

Kauniit ja yksilölliset korttituotteet suunnittelusta painoon Tampereella

Haluatko juhlaasi yksilöllisesti, sinun toiveidesi mukaisesti suunnitellut kutsukortit? Onko käyntikorttien pino jo jaettu loppuun? Pirkan Painotuote Ky tarjoaa laadukkaat paino- ja tulostuspalvelut Tampereella. Toteutamme käyntikortit sekä erilaiset kutsu- ja postikortit joko asiakkaan toimittamasta valmiista aineistosta tai suunnittelemme kortit asiakkaan toiveiden perusteella.

Täyden palvelun painotalosta saat kaikki tarvitsemasi paperituotteet. Korttituotteiden valikoimaamme kuuluvat:

  • Käyntikortit
  • Kutsukortit
  • Henkilökortit
  • Postikortit

Käyntikortit

Painamme käyntikortit offset- tai digipainona, joista jälkimmäinen mahdollistaa monipuolista graafista suunnittelua käyntikorttien suunnittelussa. Käyntikortti on kätevä työväline yhteydenpidossa ja verkostoitumisessa yrittäjälle ja työntekijälle, mutta myös yksityishenkilöille. Käyntikortin suunnitteluun tarvitsemme korttiin haluamasi henkilötiedot sekä mahdolliset logot tai kuvat. Käyntikortti voi olla yksi- tai kaksipuoleinen. Nykyajan käyntikortteihin lisätään usein myös mahdollisia, työn kannalta olennaiset sosiaalisen median kanavat (esim. yrityksen Facebook-sivu, työntekijän LinkedIn tai yksityishenkilön Instagram-tili.)

Kutsukortit

Kutsukorttien suunnittelussa vain taivas (ja asiakkaan toiveet) on rajana. Kutsukorteissa tärkeää on, että ne ovat aina kutsujansa näköiset. Suunnittelemme erilaiset kutsukortit yritystapahtumin, vuosijuhliin, hääjuhliin tai vaikka syntymäpäiviin. Korttien suunnittelu on suunnittelijalle palkitsevaa ja tavoitteemme on, että asiakkaan juhla alkaa jo kutsujen lähettämisestä.

Korttituotteiden tilaus

Käyntikorttien ja kutsukorttien aineistot voi toimittaa meille sähköpostilla ja me toimitamme valmiit tuotteet asiakkaalle nopeasti. Suunnittelutöissä teemme ensin vedoksen asiakkaan toiveiden pohjalta, kun asiakas on hyväksynyt tuotteen, aloitan painotyön. Asiakas saa tuotteen aina käyttövalmiina, esimerkiksi esitteet valmiiksi taitettuina.

Ota yhteyttä!